Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett svart fårs bikt....


Min far och mor var fromma....

Min mor och far de voro bägge fromma
Men själv så är jag ju en libertin
För mig är ord om fromhet tomma
Men icke ord om blommor och om bin
Så jag från fromheten har valt att sticka
Och syndigt leva då ett härligt liv
Nu knullar jag med sockens sämsta flicka
Och njutningen är givet intensiv!

När lusten i min själ i börjar att brinna
Så jag av köttets åtrå bliver sjuk
Då tager denna underbara kvinna
Sin mun till hjälp och suger då min kuk
Och efter att min åtrå eskalerar
Så tager jag ett steg till på den stig
Som leder till att vi då kopulerar
Och hon därmed tillfredställer helt mig!

Må pryda kvinnor respektabla vara
Och ses som rumrena i en salong
Men slynorna som de ser som en fara
För fittan som de har är blöt och trång
Men synden är det skönaste i livet
Men fromheten och dygden bara skit
Att synda är då för mig självklart givet
Fast synden då är motsatsen till vit!




Bunden vers (Annat versmått) av Pehr Werz
Läst 144 gånger
Publicerad 2013-04-21 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz