Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som Hjalmar Bergman yttrade; Säga vad man säga vill om ett syndigt leverne, - men det är allmänbildande....


Hummern är ett snuskigt djur

Hummern är ett snuskigt djur,
Ja visst är hummern snuskig,
Men hans liv det går i dur,
En sanning som är ruskig,
När hummern är så snuskig!

Hummern är en libertin,
Hummern kopulerar,
Gillar blommor gillar bin,
De hummern intresserar,
Det snart man konstaterar!

Hummern gärna jagar mus,
Och det vid solnedgången,
Och går till socknens glädjehus,
Ty där finns slyna mången,
Och hummerns är en lång en!

Och slynor suger hummern av,
För hummern han är snuskig,
Han ställer ju på sådant krav,
Är inte hummern ruskig?
Jo visst är hummern snuskig!

Hummern slynans kön,
Och slynans kön det rinner,
Fy fan vad slynan då är skön,
Nu hummerns åtrå brinner,
Och dygden helt försvinner!

Hummern slynan sätter på,
Och slynan börjar stöna,
Snart så kommer det att gå,
Och det i slynans höna,
Hon är en slemmig böna!

När slynan sedan fått sitt skjut,
Och hummern det har givit,
Och knullat slynan in och ut,
De tillfredställda blivit,
Jag färdigt därmed skrivit!






Bunden vers (Annat versmått) av Pehr Werz
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-21 18:57



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Sådär, lite väl krokvända rim, men det räcker till en halv applåd för det frimodiga sexlivet!
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz