Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallsup


Havslängtan

kallsup

kallsup
färjan
vågskummet
fyren
måsaran
din gistna eka
mina salta läppar
mot din hals
bara några simtag bort










Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-21 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP