Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla

 

 

morgon

 

under stjärnor

 

från natten i flykt

är denna tystnad

 

din hud och tårars innehåll

är mina minnen,

andetag

 

som tanken

vid livets gräns

 

och återvändande

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-22 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP