Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan det var försent

Du slog ner mig hårt.
Mitt försvar var klent.
Nu känns allting svårt.
Jag är för stelbent.

Mina handlingar blev som vågor på havet.
Nu går solen ner över dagen.
Kommer att vandra
nerför lunden till floden.
Men vetskapen om att jag står stilla
finns från skelettet ner till magen
och spänner fast mig
ner i jorden.

En blick var skön att möta,
även om den var illa ment.
Försökte bara ta mig härifrån
innan det var försent.




Fri vers av CeseusII
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-22 15:01



Bookmark and Share


  MMo
Bra! Jag har lite problem med "Allting känns nu svårt", det känns inte naturligt. Kanske man kunde skriva "Nu känns allting svårt" i stället?
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

CeseusII