Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd tråd

Han tog egentligen livet av sig.

Hon rörde honom med hennes perfekta kropp.
Hon slapp aldrig undan.

Han sökte linjen som går igenom.
Han såg ett barn.

De tappade tråden.

Hon flög iväg.




Fri vers av CeseusII
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-21 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeseusII