Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall inte ihop

Nån gammal profet dör nu. Idag bryts grenar. Innifrån, utanför. Två älskare ser jag i min ögonvrå. Vänder mig om, ser bara den ensamma vagabonden blåsa sitt horn.

För att själv är jag utsåld i en målning som hänger på museet. Alldeles där vid ramen med min arm viftandes vilt.




Fri vers av CeseusII
Läst 294 gånger
Publicerad 2013-06-25 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeseusII