Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supertanka

Det var i hålet
i himlens implosion som
jag fann min flyktväg.

Med mina raketskor på
sträckte jag fram armarna.




Bunden vers (Tanka) av CeseusII
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-24 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeseusII