Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser bara diamanter

Jag tittar ut.
I timmar och timmar.
Och min vän är en fluga som sitter på rutan.
Som säkert söker efter nånting som rimmar.

Lär sig gör man nog varje dag.
Lite ny information fyller i luckorna.
Tog jag en för stor tugga
eller bet jag av min starka tand,
och när jag tillslut föll ner i hålet,
gav du mig en hand?

För jag ser bara diamanter på fönstret.
Hör bara när vinden hamrar.
Här är tystnaden starkare än apokalypsen,
och på mitt fönster jag klamrar.




Fri vers av CeseusII
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-22 21:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Annorlunda stillsam reflektion
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

CeseusII