Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kunskap, Mod, Vilja, Lugn.


Naturens magi

 

Strör ut Timjan i syfte att 

öka min positiva energi

Citronmeliss lindrar stundtals

kramperna jag har

 

Honung lenar som bekant

en värkande hals 

Salvia stärker hälsan och

ger i drömmarna mig svar

 

Skulle något ont hända

har jag vitlöken i säkert förvar

 

Fåglarnas sång får mig att le

Sången påminner om dig

Snart bygger de små bo

har sett dem börja

 

Allt finns i naturen

Naturen finns i oss

Vi är en del av alltet

En del av universum




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 714 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-04-23 02:16



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Alltet är livet!
2013-05-21

  Siggesdotter
Så vackert och sant skaldat!
2013-04-29

  Nina.H
mycket vacker naturskildring..underbar!
2013-04-27

  Anders Nordlander VIP
Naturen talar till oss, som ens vän
2013-04-27

  Osvalds_Dotter VIP
*Bokmärker* denna underbar text.

Tack för att Du delade med dig av den :)
Som alternativ terapeut fick jag mig
några tips som jag "glömt" i mitt inre skafferi.... ;-)
2013-04-24

  Ole Sunnerfjell
Balanserat och välskrivet med naturens läkande krafter
2013-04-23

    ej medlem längre
Vacker och väldigt målande
Väl ordat :P
2013-04-23

    ej medlem längre
Vackert om djup tro på naturens krafter!
2013-04-23

  Lars Hedlin
En vacker sanning ;)
2013-04-23

    ej medlem längre
Av naturen, i naturen lever vi, utan naturen finns vi inte.
2013-04-23

  ULJO
Fint poetat och intressant om naturens magi
2013-04-23

  SatansSon VIP
den bokmärkte jag. bväldigt iontresszant och känslig. lärorik.
2013-04-23

    ej medlem längre
Det är en fin berättelse om naturens läkande krafter
2013-04-23

  Annie b'larsson VIP
Mycket fin dikt av dig, där du ger och delar med dig av din insikt o dina kunskaper. Dina ord lindrar. Tack Magica!
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP