Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

 

 

har inga tänder

men hårt den biter

 

när smärtan inte är långvarit

är kärleken som en liten solsken

när smärtan blir fullständigt

finns inga gränser för kärleken

 

försöker komma över känslan 

men oftast

är det så svårt

med acceptans ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-24 12:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
:-(( inte lätt...
2013-04-24

  Järnkatten
Sorg är alltid svårt, fin text..
2013-04-24

  Lars Hedlin
Berörs djupt.....Kram
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One