Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna vandrar

 

 

 

det tar ett helt liv

för att leta, bygga, vårda och utveckla den innersta balansen

på ett någorlunda stabilt sätt

men inom en sekund

kan man också förstöra, förgöra och rasera

allt som man hållit så kär i sitt hjärta

är man då självisk människa?




Fri vers av Rise Little One
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-24 12:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du är inte ensam om att ha sådana tankar...
2013-04-24

  Lars Hedlin
Nej det är du inte vännen...kram
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One