Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omsluten

~~~


i natten
omsluts hon stillsamt
av hans trygghetens andetag





~~~




Fri vers av Markattan
Läst 557 gånger
Publicerad 2006-02-27 09:34



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
mmm..=)..fint!
2007-04-08

  stannar kvar
Så fullkomliget enkelt och rakt igenom hjärtat.
2006-02-28

    NoMi F
Så fint skrivet, ömt och kärleksfullt
2006-02-27

    Bodil Sandberg
En underbar liten goding detta...skulle bara vilja ändra lite på sista raden.. från trygghetens...till trygga...fast det är ju jag det...
2006-02-27

  swimsus@gmail.com
Vilandes på en bringa perhaps? Mysigt!
Tycker om dina små kortisar!! ;)
2006-02-27

  Rachel Roth
så fint och omslutande
tycker om!
2006-02-27

  JMR
Väldigt vackert och säkert tryggt.
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan