Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When you're so far away

 

 

I kind of miss you

but you’re always somewhere else

and you’ve never told me

anything about your trips

so I enjoy recalling our old memories

knitting them to a sweet sweater on my own

and always keep it closed to me

every time I feel myself all alone.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-24 20:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varmt invävt och nära
2013-04-25

  ResenärGenomLivet VIP
Minnen att hålla kära...ett bra sätt att slippa ensamheten...
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One