Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

 

 

 

 

Ibland

vill jag bara släcka nattlampan

åla under täcket

hämta min lilla tjej inom mig

mysa hej vilt med dig

 

Ibland

vill jag bli av med livets brus

strunta i ensidiga plikter

ägna mig bara åt galna njutningsstunder

tillsammans med dig




Fri vers av Rise Little One
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-25 16:09



Bookmark and Share


  Järnkatten
Najs Som Ulf C skulle säga ;)...
2013-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Gott...det låter gott...
2013-04-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så skall livet gå till
göra det man vill
om det är så att
fara bara eller
helt enkelt
sitta still!
2013-04-25

  Lars Hedlin
Låter underbart!
2013-04-25

    Ken Cassel
Ibland så, Thu :))
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One