Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Vita moln
på blå himmel.

Gröna löv på lind,
asp och alm.

När man går i junigrönska
faller tankarna i juniglömska.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 372 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-06-18 15:35



Bookmark and Share


  Nina.H
Den glömskan går an...under
semestertider måste även
hjärnan vila.. Fint skrivet!
2013-06-25

    J. Herward


Sommar sommar sommar!
Nä nu ska jag finna mig en liten radio och lyssna på Evert Taube och rota fram Baden-baden! Blomsterkransen på sniskan men det får gå!
2013-06-21

  Lars Hedlin
Härliga Sommar ;)
2013-06-19

  Maj-Lis VIP
Juniglömska är säker ljuvliglömska
2013-06-18

  Eva Helene VIP
Juniljuv poesi.
2013-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, alla negativa tankar faller i glömska...undrar om grönskan suger åt sej dem...
2013-06-18

  Angel of love
Somrigt vackert!
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck