Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdansen

Mitt hjärta, mina hjärtan
Dansa vals med mig
Vad kan jag säga dig
Vad kan jag ge dig
Vad kan jag säga er
Vad kan jag ge er
Ingenting som ni önskar
Ingenting som ni vill ha
Följ mig
Lita på mig
Slappna av
Dansa en sista vals med mig
Jag lovar dig
Jag lovar er
Att allting blir bra
Bara ni vill älska mig
Efter att ha dansat
En sista vals med mig




Övriga genrer av Fem hjärtan VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-25 22:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
I dur och moll du i orden har koll... Livet kastar dig sin boll liksom du ger orden vingar med dessa strofer skönheten betingar!
2016-04-24

  Angel of love
Väldigt fin.
2013-05-01

  själensfrihet
Vackert skriven !!
2013-04-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut så det är...
I dansens tur kan
det bli en fortsätt-
ning som går i dur...
Så vackert skrivet!
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP