Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Under solen

 

Långsamt växer hoppets röst

bländar ondskans bårar 

makaber kuliss med ärvda hus

diffusa kroppar och utbrända ljus

glittrande rubinröda tårar

fångar solens svidande tröst




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-05 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP