Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tiden når inte

 

Luften över min ungdoms trapp

smakade hopp och framtidstro

Nu har dagarna kommit i kapp

tiden når inte mina drömmars bro 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-11-13 00:05



Bookmark and Share


  aol
Så vemodsvackert skaldat
2021-02-04

  Horace
tiden är något
som räknar ner

kärleken räknar
inte, upprättar

tack för en äkta
ögonblicksbild

2020-11-13

  Nils-Robert
Så vemodigt. Att se verkligheten som den inte blev de vi önskade
2020-11-13

  Solstrale VIP
Oj vilken vacker! I ord och bild, vemodsvackert!
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP