Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag händer inte


Jag trodde mig vara här

Men det visar sig åter

Att din blick är outgrundlig

Och mig övermäktig att bli till genom


Alienation i sista instans finns i typisk bekantskap

Krackelering och ruttnande rötter

Fattar med förfluten inbilskhet tag i dessa slemmiga lemmar

I natt blir det ingen sömn




Fri vers (Fri form) av filke
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-25 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filke
filke