Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitsippekulle

Underbart är att i våren vara
mitt i krokusarnas färgglada skara
Ligga på rygg i en vitsippekulle
inte tänka på det jag skulle
Med blicken följa molnens färd
solens strålar över vår värld
Känna myrans ben mot mina
utan att för den skull börja grina..
Hackspettknack och skatans skratt
blunda, lyssna, hjärtat får fnatt
Glädje och lugn sig sakta sprida
trädens skuggor sig sakta vrida
Underbart är att i våren vara
mitt i allt levandes livliga skara




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-26 13:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2013-12-22

  Knickedick
vår som spricker
ut och dricker
utav livets törst
Vitsipporna först.

Skrivet bra
Nu blev ja'
vårgla

2013-04-27

    J. Herward


Härligt! Så ska det låta! Rim och ramsa!
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou