Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollstaven

Jag reser till ett sagoland,
ett förtrollat Samarkand.

Här uppfylls en önskning
för varje färg som
regnbågen har,
här stannar
jag kvar.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-04 16:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skaldat!
2013-10-06

  Carina Bendix
Ja, det gör du rätt i. Låter som ett riktigt bra ställe att stanna på. ;)
2013-10-04

  Maria Sundelin VIP
Ett bra ställe att drömma sig bort till
2013-10-04

  Angel of love
Dit vill jag med...
2013-10-04

    ej medlem längre
snyggt och bra rim..
2013-10-04

  Eva Helene VIP
Lyckos dej! Och mysigt litet poem.
2013-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert...härlig stämning...
2013-10-04

    ej medlem längre
Underbar fantasi.

2013-10-04

    ej medlem längre
Vilken finstämd liten text.
2013-10-04

  Marianne Räf
Så härligt! Å du får alla
önskningar uppfyllda!
Fin-fint rimmat! ;D
2013-10-04

    ej medlem längre
Kanske man skulle pröva lyckan där.
2013-10-04

  Nina.H
I sagans land är allt möjligt!
Fint Dan!
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck