Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödslande

Vi talade så ofta om nuet och lät vindarna blåsa förbi lät färgerna de gula röda blå förvandlas till någonting vi inte längre såg oss förstå Vi talade så ofta och länge om nuet de som spelat på våra inre, gracila strängar, flyta ut i en oharmonisk masskonsert Vi talade så ofta glömde lyssnadet.




Bunden vers av Åse Tropp VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-28 20:31



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Titeln gör att mina tankar far ivåg åt ett annat håll än det texten säger mig. Att det är ett ödslande av tid nu, men frågar jag mig. Nu är alltid där så vad är det som ödslar? texten väcker frågan.
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP