Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIMERICK - Städare på Manhattan

 

En anställd städare på Manhattan

fick av chefen skäll som bara attan

”Jag börjar faktiskt tro

han låter allt bero

och blott sopar skiten under mattan”.




Bunden vers (Limerick) av Carl O Andersson
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-29 10:13

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Kul!
2014-02-27

    Dan Myrbeck
Bra!
Kanske en sån som borstar
mycke men sopar lite?
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson