Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monica och katten

När Monica ser på tv,
sitter katten breve.

Den rör sig rytmiskt, kattens svans,
när det är tävling i dans.
Monica och katten skulle
ha en finfin chans:

Kattens ögon glänser i studioljuset,
detta är det bästa du sett.

Monica har kammat morrhåren,
detta är det bästa genom åren.

- Nu har vi ett resultat.
Vinnare är Monica och katten
som kan gå ner i spagat!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 411 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-27 15:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) lite skoj..
2016-06-03

  amanda_panda
Kul text!! :-D
2015-02-17

  Connie
Du är en fena på det här! Själv har jag haft en hink som spann ;)
2015-01-08

  Chawa VIP
Ja, jag tror också att de hade vunnit. Rolig text med härliga rim!
2015-01-08

  Angel of love
Haha en fantastiskt text.
2013-11-29

  Lars Hedlin
Jätte bra och skoj! ;)
2013-11-28

  Marianne Räf
Trevlig text, lekfulla rader. :D
2013-11-27

  Mona J.
Jag bara älskar den här typen av dikter :) Rolig, söt och med fina rim!
2013-11-27

    ej medlem längre
Riktigt bra diktat
2013-11-27

  Tess74
Finurlig klurig och rolig med ett bra rim
2013-11-27

  Maria Sundelin VIP
Hihi, kul idé
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck