Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nod till nod

Jag tittade åt ditt håll. Du tittade bort.
I öknen, tillslut sa nån efter alla hårda åren:
"Varför ska man fortsätta strö salt i såren?"

Så jag fann mig själv sliten itu.
Och jag saknar dig. Jag kommer leva som du.




Fri vers (Fri form) av CeseusII
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-29 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeseusII