Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomsord

 

 

Livet gör ont ibland

men behöver därför inte vara smärtsamt.

 




Övriga genrer (Aforism) av M M Mannheim VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-29 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med Bo!
2013-04-30

  Ljusletaren
Visdom/ kram
2013-04-30

  Bo Himmelsbåge
Nej, inte om man har tillgång till Guds balsam ...!
2013-04-30

    ej medlem längre
Det är så sant det.
2013-04-30

  Angela Bohlin VIP
Mycket klokt!
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP