Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta

Sötis, det är najs att ha dig tillbaka i mitt liv.
Det är så najs.
Det är najs.

Och jag vet att jag lovade en massa saker.
Alltså jag hade gjort allt
för dessa ögon.

Men sötnos du ljög för mig.
Du ljög utan att du visste det.
Du ljög för mig.

Jag trodde jag kunde rädda dig.
Men du ljög.
Sötnos du ljög.

Och du måste sluta.
Jag måste sluta.
Vi måste sluta.

Gömma oss i gränderna.




Fri vers (Fri form) av CeseusII
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-29 23:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande språk, en blandning av nytt och gammalt, jag gillade det
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

CeseusII