Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insight

 

 

 

You never loved me

the way I did love you

you and your ego always stay in center

of all hate and resentments.




Fri vers av Rise Little One
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-30 12:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs djupt....
2013-04-30

    ej medlem längre
Hard, life is...
Love, as well...
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One