Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad i vår värld

du och jag
bara som vi var
bara blåste iväg ingenstans
och tog oss någonstans

vi mot dom
kom armageddon, kom
som dom sorgligaste stråkarna
i dom långsammaste låtarna

och
vad i vår värld skulle falla isär?

så kom om
hösten, håll dig borta nu, dom
där löven du vet som virvlar ner
leta efter mig där
och aldrig mer

och vi mot dom
kom alla hjältar, kom
bara rymmer bort med röken nu
bara blåser bort till bortom nu


vad i vår värld skulle falla isär?




Fri vers (Fri form) av blåhimmel
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-30 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåhimmel
blåhimmel