Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stockholm

högt över husen
och molnen, så
gör vi i vinden
som vi gjorde


vår fågel fenix
är aska än
kanske krockar med
livet, min vän

och för och följer
i framtiden
titta på tiden, bara
i fall att

tänker tankar
som ingen
vild som en virvelvind
bara för att:

stockholm blir
min sista ånger
fast den redan finns
och vet
själen sjunger
sorgsna sånger fast

den inte behöver det




Fri vers (Fri form) av blåhimmel
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-22 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåhimmel
blåhimmel