Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp & horisont

solen så nära
vid skymning sjunger
är närmare mig
än någonsin

och som av blod
av stoff som saknar
och längtar länge
hoppets horisont

stjärnorna skälver
som hjärtat haltar
sista skuggan
på din kind











Fri vers av blåhimmel
Läst 270 gånger
Publicerad 2013-12-10 11:30



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Väldigt vacker dikt detta och den skapar bilder och sinnesro.
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

blåhimmel
blåhimmel