Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens visdom



"Ni är så kinkiga,

Ni människor"



sa månen.



"Gör som jag,




Häng inte upp Er




På någonting"




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-01 05:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, med ett sånt perspektiv på tillvaron gör nog frånvaron av oro/gnäll att livet känns mer som en rymdpromenad- lättare.
Blir glad av din text!
2013-05-02

  Carina Bendix
Hihi, du fick mig att le..bra innebörd också! :)
2013-05-01

  Peter Stjerngrim VIP
... men reflektera gärna
det ljus som andra stjärnor
sprider i ert liv ...

... Ty det skänker nya perspektiv ...
2013-05-01

    ej medlem längre
Denna fick mig inte bara att le, utan t.o.m. att småskratta!
2013-05-01

  Bibbi VIP
Jättebra!
2013-05-01

  Lars Hedlin
;) LEv i Nuet! Bra skrivet
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP