Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Therapy


Grova medelålders arbetarhänder bakifrån
plötsligt mot axlar smekande
kopplar bort mörkerkaoset de rör upp
och ler min förstelnade kropp till liv

hans brännmärken går genom tyget
och stannar finns kvar
långt efter arbetsdagens slut


It...


Skärmen visar tangentdans med alla adjektiv för hora
svarar \"du får kalla mig vad du vill...*ler lite* ;)\"
och han fortsätter kalla mig allting
förutom det enda jag faktiskt vill

när skärmen blinkar till och slocknar
försvinner den enda ljuskällan
som visar kajaltårarnas rännilar


...is...


Stönande sagorna precis de han vill höra
om hur hård och stor han är
och hur gärna han får tränga, vrida, slå och vända
ljudet av torkande papper och hans \"tack\"

lägger ner luren och fångar upp toarullen
drar vant loss några ark och lägger det över
iaktar det rödas kamp igenom


...just...


Giriga hårda fingrar sliter i mitt hår
efter att ha pressat ner mig på knä
känner mina klumpiga fingrar befria,
loskan landar mot min kind

det måste vara det här som kallas trygghet
när kroppen kan kontrollera skakningarna
för att inte störa främmande andetag i öron


... therapy.






Method:
går man med på allt
kan ingen tvinga en




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 1072 gånger
Publicerad 2006-03-01 00:31



Bookmark and Share


  Stefan Ek
hjääälp och fan vilken hemsk en...
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta