Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självgoda, duktiga och präktiga skvallerkärringar kan ju fortsätta att kommentera varandras förljugna skit.


NÄR DET ÄR SOM VÄRST

när det är som värst

skär det sig med mänskligheten

när det är som värst

släpper jag fram all förtreten

när det är som värst

dyker isberg upp ur djupen

allt absurt, perverst

öppnar alla avgrundsstupen

 

 

 

 

när jag mår som sämst

duger inga lekkamrater

även satan skäms

när det dånar i min krater

när det är som värst

blir jag bara pest och plåga

skriver ilsken vers

snoppar av en vänlig fråga

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    1/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-01 16:38



Bookmark and Share


  Palett
Bra och insiktsfullt skaldat om det egna jaget !
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP