Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalpotatis

Skalpotatis och tystnad
nedböjda huvuden över
kantstötta tallrikar

kvinnan skall inte le om söndagen

då stormar vreden
och sillen härsknar

den trofasta källan
skall bli kvar, faran

är så nära




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-03 23:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
En tidsresa med mycket passande bild och text.
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP