Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig...


Tillit


Du andas tyst
dina ögon glänser matt

närheten till dig
berör mig så

just du är så.....
värdefull

du får får mig
att leva




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-01 21:00



Bookmark and Share


  Epione VIP
Vacker i all sin enkelhet, mjuk och berörande.
Mums
2013-05-02

    leelee
Stämningsfull och otroligt fin!
2013-05-02

  Angela Bohlin VIP
Vilka vackra rader...
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~