Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja meN haLeDada

så många gånger jag förstört mig själv.. dom där gångerna ni vet..när man är lite orolig att man är för ful..så många gånger jag då klippt mig själv..färgar håret i någon gräslig orange färg..satt på mig kläder jag aldrig anväder för jag inte trivs i dom..
en gång skrubbade jag till och med sönder magen för att det var små skrynklor på den innan jag skulle gå och bada..det slutade med att jag istället hade små skorpor över hela magen som alla såklart var tvugna att fråga vad det var..
så många gånger jag gjort så där..för att bli snygg..duga lixom..och varje gång har jag bara blivit ännu fulare så nu..denna gång när jag är ful så tänker jag bara slå mig lite lätt på huvudet och säga..
ja men hALedadA
vad gör det om hundra år..
lixom...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-01 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP