Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändrad Rubrik

Känner mig verkligen privilegierad

Har så många små

I min närhet.



Leker med dem

Bollar runt med dem

Förenar dem

Och sliter dem isär


Ja ibland gör jag dem till

Riktigt elaka monster


Och en annan gång

Blir de vänliga

Och ljuva

Att fästa blicken på


Vet Ni, jag trivs

Jättebra i deras sällskap.

Fast några struntar jag i

Dom ligger mest i

ett hörn och tjurar

Dom passa liksom inte in.


Men någon enstaka gång

Får de springa långdans


Då går det fort

Må Ni tro


Tänk Er själv


Tjugoåtta stycken!






BOKSTÄVER





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-02 06:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Gåtfullt och lekfullt
mycket bra skaldat
2013-05-04

    ej medlem längre
Så lekfullt...gillar skarpt!
2013-05-02

  Carina Bendix
Hahahaha, jättebra! Applåder! :)
2013-05-02

  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2013-05-02

  Fem hjärtan VIP
Såå fyndigt!!
2013-05-02

    ej medlem längre
Gåtfullt som väcker intresse!
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP