Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

Hösten målar med
förtrollande färgprakt,
fängslar fullständigt
med magisk makt.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 403 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-10-09 16:04



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fint fångar du höstens kännetecken!
2013-10-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, just nu, med alla färger, är den nästan som vackrast...
2013-10-10

  Nina.H
Så sant! :)
2013-10-10

  Carina Bendix
Ja, visst är det vackert!
2013-10-09

  Rise Little One
Hösten blir ännu vackrare med hjälp av din underbara text
2013-10-09

  Tess74
Och din text är magiskt vacker
2013-10-09

  Ninananonia VIP
Visst gör den.. :)
2013-10-09

  Maria Sundelin VIP
Härligt
2013-10-09

    ej medlem längre
Om den gör.
Den brinner i gyllene lysande färger. Från rödaste rött till svagt lila, från gyllenguld till mörkaste brandgult. Och däremellan finns alla de mättade gröna nyanserna från gran och tall och en och annan björk.
Åker man längs en lövträdsallé är det så överväldigande vackert att luften tjocknar i bröstet. Det är gudomligt vackert.
För mig är naturen vackrast i höstfärger.
2013-10-09

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2013-10-09

  Rozsi.kovacs

Får hålla med dig magi fint skriftat
2013-10-09

    ej medlem längre
Vackert diktat om höstens färgprakt.
2013-10-09

    ej medlem längre
Så få ord...så mycket vacker känsla.
2013-10-09

  Angel of love
Javisst är det nått speciellt med hösten just nu... Vackert beskrivet.
2013-10-09

  Marianne Räf
Ja, hösten är ju härlig.
Fint fångat! :D
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck