Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du inget annat att komma med än att leka terapeut, så håll käft.


SLÅSS FÖR MIN FRIHET

jag får slåss för min frihet

jag får erövra varje tum

från stans gator och torg till

detta enkla lilla rum

jag får slåss för min fritid

för den lilla som jag har

jag förlorar igen och

har sen bara hatet kvar

jag är född att förlora

och står ensam i min strid

jag har tappat min glädje

jag förlorade min frid

det jag hade av frihet

tas ifrån mig bit för bit

jag ser fängelsemurar

jag ser träldom, släp och slit

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2013-05-02 20:19



Bookmark and Share


  mare VIP
Din text
säger en hel del
livet är en kamp
men Gud lyser
trots allt upp
det svarta!
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP