Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det fiNns så mycKet väRdsliGa avStängDa sakeR

undra
varför
vi
ägnar oss
åt
det
istället för
saker som är
påkopplade




Fri vers av kråkan VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-02 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP