Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Galenskap, kom hit

Herr Galenskap, kom hit:
Jag finner inte det roliga roligt längre.
Mandolina berättade en saga för mig om troll och häxor
och jag följde allas hennes ord.
Framtill att Extravagansa visade hennes ena bröst.
Åh, jag kunde inte hjälpa mig att bli förlorad.

När mannen kallar på oss,
låt oss vandra som ett par, låt mig vara din vackra
Sandiasa, du som får mig att drömma.
Jag kan vara din vän om du låter mig vara din
hoppfulla tröst.
Jag kan vara ditt barn om du kan vara mitt givande bröst.

Blås en visselpipa sjung en ballad. Kyss min kärlek på munnen,
kyss min andra mellan benen. När ofantligt många föräldralösa kommer till mig skriker jag:
Ta för er snälla ni och kämpa hårt, tro på er egen kraft.
Jag dansar uppför allén trots allt. Jag lever med tro.

Jag har mitt eget i mina fickor.
Kom hit min älskade. Annars kommer jag hoppa jämnfota
hela vägen till dig.




Fri vers (Fri form) av CeseusII
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-03 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeseusII