Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRIVATINFERNO

det här är MITT inferno, INTE ditt!

det här är stövlarna i mitt privatliv

vad krävs det för att kunna leva fritt

men utan att förfalla till piratliv?

det här kan bara ses med DENNA blick

som ivrigt penetrerat allt förbjudet

det överröstas aldrig av den kick

en rockälskare får av själva ljudet

 

 

 

 

jag sitter på en inmutad domän

och hit släpps varken kreti eller pleti

en självvald tillvaro i karantän

ett eget infernaliskt serengeti

när andra önskar göra MINA val

så väljer jag fientlighetens pansar

och sluter mig sen inom detta skal

där JAG bestämmer NÄR och OM jag dansar

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     3/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-03 16:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra
skrivet!
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP