Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärterum

Finns det hjärterum
finns det stjärterum.
Men finns bara smärterum
skapas snart jätteslum.

Du kan kalla mig smart
du kan kalla mig dum.
Men vart en människa vart
rör mig inte en tum.

Finns det en öppen dörr
rensas skit från förr.
Finns fortfarande vilja än
finns alltid en ny vän.




Fri vers (Fri form) av CeseusII
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-03 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeseusII