Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baklänges

någon åker taxi
tickande stilla mot ödet
jag har inte längre

något liv

bara åtlöjet som
som döljer sig sparsamt

har ödet tunnats ut
till dimmor, tätare än mjölk

blinda ögon hjälper
mig i riktning mot nollpunkt
och runt, i cirklar

Stanna taxin!

jag ropar och tvekar
vi har famlat avgrunders vägar
illviljan har hunnit ikapp
baklänges mot avgrunden

saknar jag svar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-03 23:45



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
baklänges, ja, så kan det gå. Vackert, dock.
2013-05-04

  Anya VIP
Existentiellt och skört. Tycker om!
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP