Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att orka.

Jag ligger utslagen
på ett mörkt parkett golv,
hör rösterna runt omkring mig,
ser skuggorna röra sig.

Jag orkar inte flytta på mig,
Jag förmår inte använda energin.
Jag vill bara ligga här och tänka.
Tänka på mina misstag
och hur det skulle kunna ha varit.

Förlåt mina handlingar
med syndernas förlåtelse
Ta tillbaka hela alltet,
radera det för gott.

Se in i mina ögon
och säg att du älskar mig.




Fri vers av Emilie E
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-02-27 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie E