Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ändå....


lyfter vi slöja efter slöja
vänder vi mellan bladen
studerar vi det minisculla
sätter vi fot vid fot längst där uppe
på toppen av det röda
sträcker armar ut och faller
mellan alla dessa sånger
det finns ingen get i världen
som inte blir groovy av beundran
över alla dessa hoppfulla själars
glittrande drickande av allting
och ingen elefant som inte singlar
i stor vördnad genom cirkustaket
ty vi är sannerligen
mirakler så försiktigt vikta




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-04 13:01



Bookmark and Share


  agneta pichler
vackert skrivet
2013-05-06

  menspoeten
Helt underbar!
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP