Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilbao



Ett surr


Snabba händer


Några ord

på lilla skärmen



"Hemma igen!

Allt OK"





Modershjärtat

ramlar på plats.












Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-05 05:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Modershjärtat
ramlar på plats."
Vacker sms-reaktion!
2013-05-06

  Carina Bendix
Vackert så man ryser! Just de orden gör att man sover så gott!
2013-05-05

  Fem hjärtan VIP
Såå bra beskrivet.Den där lättnaden...Hur gamla barnen än blir, så finns oron där
2013-05-05

    ej medlem längre
Är det som vissa säger Små barn små bekymmer...
2013-05-05

  Lars Hedlin
Gott!
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP