Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är yta... tårar är bara av värde om man blir utröstad ur Let's Dance.


BMI



Hon

stod knäböjd och bunden
och tog tindrande emot
allt som slängdes i hennes öron.



Hon

svalde all kalorisnål kritik
med påtvingad glupskhet
och en eldstad i sin hals.



Hon

blev motvilligt frisläppt
när hon krossades moltyst
av sin egen viktlöshet.





Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-06 23:00



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Angenämt.

Visst är det så. Det som inte syns finns inte, och det som syns skall vara polerat och tillrättalagt. Vämjeligt värre.
2013-05-09

  Tess74
Gillar! Alltför mycket yta..
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP